bannershow

SAMINA slaap-gezond-advisering in uw regio

Competentie en Knowhow
Bij SAMINA profiteert u van meer dan 20 jaar ervaring.

Slapen is een complex gebeuren. Het heeft haar geheimen dan ook nog niet volledig prijs gegeven aan de wetenschappers en onderzoekers ervan. De hoeveelheid slaap heeft invloed op de gezondheid en conditie van de mens, evenals de kwaliteit van de slaap. Gezond slapen is voor velen de oplossing van gezondheidsproblemen maar is vaak afhankelijk van persoonlijke factoren. Dat maakt competente advisering in slaapconcepten noodzakelijk. Deze worden bij alle SAMINA Shops en SAMINA verkooppunten aangeboden.

Goed opgeleide SAMINA-adviseurs nemen de tijd voor een goede persoonlijke advisering. Hierbij komen persoonlijke behoeften en eigenschappen ter sprake. Slaapomgeving, gezondheidsproblemen of reeds bestaande slaapstoornissen en rugproblemen worden in acht genomen. Vervolgens informeren we u graag over het juiste ledikant, het gebruik van onze producten en alles omtrent het gezonde slapen. Het advies van onze adviseurs wordt aangeboden in iedere SAMINA Shop en op alle SAMINA verkooppunten.

Wij leggen u graag uit hoe innovatief het Slaap-Gezond-Concept (SAMINA Slaapsysteem) is door middel van ons advies. Daarin worden alle natuurlijke componenten en eigenschappen, maar ook orthopedische eisen van artsen en therapeuten toegelicht. Daarnaast wordt u uitgelegd hoe deze factoren invloed hebben op uw gezondheid.

Profiteer nu van onze 20 jaar aan ervaring!