Alternative content

Meer dan een optelsom van losse onderdelen

Een flexibele lamellenbodem is de basis voor alle orthopedische eisen die er gesteld worden aan de juiste manier van liggen en slapen. In combinatie met het elastische latex matras en de schapenwollen top, wordt er in iedere slaappositie de juiste ondersteuning van de wervelkolom bereikt. Vandaar dat het slaapsysteem van SAMINA, op de juiste manier op het menselijke lichaam is afgestemd, ontspanning van de rug verschaft en rugklachten voorkomt.

Vrij bewegende SAMINA lattenbodem

De constructie van de vrij bewegende, dubbelzijdige SAMINA lamellenbodem geeft een optimale ondersteuning aan de lendenwervel en ontlast de tussenwervelschijven en spieren. Hierdoor ontstaat een regelmatige compensatie van de druk tussen de slaper en de basis van het slaapsysteem. De spieren kunnen in iedere slaappositie soepel bewegen en ontspannen. Drukplekken, spierverharding en doorbloedingsstoornissen worden hierdoor vermeden. De lamellen bodem maakt altijd een ondersteunende, verende en compenserende wisselwerking met de slaper mogelijk, gewicht heeft daarop geen invloed. Door deze bijzondere constructie wordt iedere beweging van het lichaam opgevangen. Zo worden slechte houdingen gecompenseerd.

Natuur latex matras met hoge elasticiteit

Het natuurlijke matras van latex verzekerd u een hoog slaapcomfort. Door de constructie van de dubbelzijdige lamellen bodem in combinatie met het matras en de puur natuurlijke wollen top, leidt het slaapsysteem tot een optimale lichaamsondersteuning. Dankzij de natuurlatex matras en de gekozen materialen ontstaat de best mogelijke bepaling van het klimaat. Het natuurlijke matras garandeert, dankzij haar poreuze celstructuur een goede isolatie van de warmte en vochtregulatie. Het matras is eenvoudig te verplaatsen (laag gewicht) en heeft een lange levensduur, dankzij het lage geringe verlies aan hoogte en stijfheid. Daarnaast heeft het matras een antibacteriële werking, dankzij de temperatuur en vochtigheidsregulatie.

Klimaat regulerende SAMINA schaapswol top

De SAMINA schapenwollen top vormt de bovenste laag van het driedelige slaapsysteem. De top is gevuld met 100% organische schapenwol, die beschikt over hoge vochtigheidsopname en over zelfreinigende eigenschappen. Hiermee wordt de leefomgeving van de huisstofmijt, die vaak allergieën veroorzaakt, verkleind. Het wol zorgt voor een warm en droog bed, en dus voor een ontspannen slaap. Ook wordt reuma voorkomen. De hoes bestaat uit huidvriendelijk, geweven katoen. Het vlies dat in de SAMINA top wordt gebruikt, wordt handmatig met kruissteken gemaakt, op deze manier worden koude bruggen vermeden en slaapt u goed.

Juist mensen met rugproblemen en met problemen aan de ruggenwervels, profiteren van het SAMINA Slaap-Gezond-Concept en de SAMINA Slaap advisering. Dit is dan ook de reden waarom veel orthopeden, fysiotherapeuten en artsen, al vele jaren SAMINA aanraden.

Gratis:

Vraag nu het volledige informatie pakket over het SAMINA Slaapsysteem aan en u ontvangt:

  • Het nieuwe boek "Schlaf dich jung, fit und erfolgreich" van Günther W. Amann-Jennson in de vorm van een E-Book.
  • Het Slaap-Gezond informatie bulletin, dat u informeert over de slaap gezond concepten van Amann-Jennson.