bannershow

Dealer worden?

Wij zijn op zoek naar nieuwe partners

De grootste groeimarkt heet eenvoudigweg gezondheid. Momenteel word in alle bedrijven met dit thema gewerkt. Stap nu in de toekomst in en wordt dealer/partner van Samina. Neem vandaag nog contact op.

Volgens wetenschapsonderzoeker professor Paul Zane Pilzer biedt de markt van gezondheid en wellness de grootste kans op zakelijk succes. Hiertoe mag zeker de gezonde slaap gerekend. Op grond van studies is vast komen te staan dat onze gezondheid voor meer dan 90% afhankelijk is van gezonde slaap. Dit wordt bevestigd door de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO).Naast een gezonde voeding en beweging wordt de gezonde slaap tot de belangrijkste factoren voor een goede gezondheid beschouwd en wordt daarom officieel door de WHO in de gezondheidcodex opgenomen.

In een marktstudie bevestigd ook het gerenommeerde Duitse toekomstinstituut van Matthias Horx, de grote interesse in wellness- en in gezondheidssector. Matthias Horx voorspelt dat de wellness- en gezondheidsbranche de grootste economische stijgingen zullen ondergaan.

Franchising – succes garant

Meer dan 40% van alle succesvolle zakelijke ideeën in de detailhandel zijn via franchising of via dealernetwerken georganiseerd. Samina bied een praktijk georiënteerd systeem en ondersteunt zijn partners met franchiseverbanden in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland.

  • Wie zelfstandig ondernemer wil worden, heeft met franchising de grootste kans op succes.
  • Bovendien is het natuurlijk ook belangrijk om in het juiste markt segment werkzaam te zijn.
  • Hier ligt u met Samina, in de ware zin van het woord, op de juiste plaats.

Stap nu in de grootste en zekerste markt van de toekomst - wordt Samina partner en open uw eigen Samina Shop.

Het Samina Shop in shop concept.

U heeft een eigen onderneming en u gelooft dat het thema gezonder slapen, uw assortiment kan aanvullen? Bent u meubelmaker, heeft u een slaapspeciaal zaak, een beddenzaak of heeft u een interieur zaak of een aanverwante onderneming? Zoekt u een vertrouwelijke, competente partner op het gebied van slapen? Daarnaast heeft u een verkoop oppervlakte van 15-25 m2 vrij? In al deze gevallen hebben wij voor u een interessant en succesvol bedrijfsconcept.

Samina partnerschap met therapeuten.

U bent als therapeut werkzaam en heeft allang ontdekt dat gezond slapen ook voor het succes van uw therapie zeer belangrijk is? Samina werkt met tal van therapeuten samen, wij bieden u dan ook een lucratieve mogelijkheid tot samenwerking, uiteraard ontvangt u van ons de passende bijscholing.

Succesvol als slaapgezond adviseur.

U bent reeds werkzaam in de gezondheidsbranche en u bied uw klanten verschillende producten en diensten aan? Dan kunt u uw assortiment zinvol uitbreiden met de slaap-gezond producten van Samina. U ontvangt een omvangrijke opleiding tot slaap-gezond adviseur. Vraag vandaag nog kosteloos informatie aan.

Graag komen wij met u in contact via ons contactformulier.

Vraag voor meer informatie:
SAMINA Nederland, Contactpersoon: Bart Bos, E-Mail: info@samina.nl, Tel. 085 – 2 733 733


 
SAMINA dealer anvraag
Onderneming
Bedrijf
Hoedanigheid

Gesprekspartner
Functie
Afdeling
E-Mail
Tekst

Straat
Postcode | Woonplaats
Land
Tel
Fax
Homepage